Bine aţi venit pe gallery13.ro Spor la cumpărături!

Politica de returnare

Politica de returnare

Conform legislatiei române în vigoare; Consumatorul poate returna produsele achiziţionate, în ambalajul original, în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.

Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor".

Consumatorul nu mai beneficiază de aceleaşi drepturi şi în cazul în care produsul comandat a fost creat după solicitările acestuia adică mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care conţin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonanţei de Urgenţă 34/2014/04.06.2014 articolul 16 punctul C. Furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

-Tricouri bărbaţi

-Tricouri damă

-Tricouri de cuplu

-Zile de naştere

-Personalizează-ţi cana

-Alte produse răspândite în diverse categorii

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face după cum urmează

-prin aceiaşi metodă de transport prin care s-a făcut şi expediţia

-prin inştiinţarea prealabilă a gallery13.ro prin email sau telefon (vezi secţiunea contact sau despre noi)

ATENȚIE! Returnarea produselor trebuie făcută în termen de maxim 14 zile din momentul efectuării comenzii pe site-ul nostru. Produsele trebuie să fie în ambalajul original, să aibă toate etichetele, să nu fie spălate și să nu fie deteriorate în niciun fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de către cumpărător.

Metodă de restituire a banilor- transfer bancar în termen de 10 zile de la primirea coletului de retur