Bine aţi venit pe gallery13.ro Spor la cumpărături!

Informaţii despre livrare

gallery13.ro vă aduce la cunoştiinţă că poate livra oriunde pe teritoriul României produsele comandate de către dumneavoastră


1.Tipuri de transport disponibile

Fan Courier

Urgent Cargus


2.Timpul de livrare

Timpul de livrare este cuprins între 24-48 de ore de la plasarea comezii. Se poate întâmpla ca din cauza volumului de lucru ridicat timpul perioadei de livrare să fie suplimentat cu încă 24 de ore. Excepţie fac zilele de sâmbătă şi duminică cât şi zilele de sărbătoare legală când coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea întârzieri datorate acestora. Comenzile plasate de dumneavoastră în cursul zilei de vineri vor fi livrate la adresa specificată în cursul zilelor de luni sau marţi, în funcţie de termenul de 24-48 de ore amintit mai sus.  


3.Tariful de transport

20 de lei- pe lângă preţul produsului/produselor achiziţionate

Comenzile a căror contravaloare depăşeşte 300 de lei beneficiază de transport gratuit

Atenţie! În localităţile în care Fan Courier şi Urgent Cargus nu au acoperire se va taxa suplimentar în funcţie de km parcurşi. Este indicat să faceţi o estimare prealabilă a costurilor pe site-urile celor două firme de curierat la secţiunile "Estimare cost"/"Calculator tarife".


4. Termeni de livrare

Onorarea comenzilor către dumneavoastră se va face fie în ziua plasării comenzii (în funcţie de intervalul orar al plasării acestora), fie în ziua următoare. Pentru transportul produselor gallery13.ro (DALIPRINT AND SALE SRL-D) se folosesc serviciile de curierat ale companiilor Fan Courier şi Urgent Cargus.

Totodată gallery13.ro (DALIPRINT AND SALE SRL-D) estimează data expedierii şi termenul de livrare în funcţie de disponibilitatea produselor comandate.  Odată plasată comanda veţi primi o notificare prin e-mail referitoare la sumarul comenzii, iar ulterior veţi fi informat periodic cu privire la statusul comezii. Gallery13.ro (DALIPRINT AND SALE SRL-D) nu îşi asumă responsabilitatea pentru informarea exactă asupra stocurilor afişate în cadrul magazinului on-line. 


Vă mulţumim pentru atenţia acordată!

Echipa gallery13.ro (DALIPRINT AND SALE SRL-D)